Ik werk mee aan de Matthäus Glossy!

De afgelopen maand heb ik gewerkt aan een aantal artikelen voor de Matthäus Glossy die komend voorjaar uitkomt. Zo heb ik interviews gedaan met sopraan Marjon Strijk, met toetsenist Pieter-Jan Belder en met gambiste Marike Tuin.

Mattheus Glossy

Matthäus is bedoeld voor mensen die breed cultureel of religieus geïnteresseerd zijn. Het blad biedt een toegankelijke en sfeervolle introductie in de wereld en de boodschap van de Matthäus Passion en in de persoon van Johann Sebastian Bach. We denken daarbij in het bijzonder aan concertbezoekers, koorzangers, liefhebbers en mensen die meer van de Matthäus Passion zouden willen weten, zodat de muziek nog meer gaat spreken.

Voor koren is de glossy dubbel interessant omdat de uitgevers, Boekencentrum en Adveniat, een interessante aanbieding bij deze uitgave aanreiken. Koren en zangverenigingen kunnen Matthäus met korting inkopen en voor de volledige prijs verkopen aan hun leden en relaties. Het verschil in prijs is opbrengst voor het koor. De winkelverkoopprijs bedraagt € 8,95.

De glossy is al beschikbaar. Klik op de afbeelding om hem te bestellen.